ZOENZACHTE LIPBALM

Lipbalum

Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lipbalsem?  Dat komt omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt.  Niet zo gezond.

Deze lipbalsems bevatten de mooiste oliën, zoals arganolie en avocado-olie en candelillawas voor een gloss-achtige glans.  En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

Lipbalm original € 5,99

Heerlijke lippenbalsem die je lippen een prachtige glans geven.  De original lipbalsem heeft een neutrale kleur en geur.  Vol met bijzondere oliën, zoals arganolie en rijstkiemolie.  Plus sheabutter voor extra verzorging en candelillawax voor een mooie glans.  Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten.  De lipbalm bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

Lipbalm winter edition € 5,99

Heerlijke lipbalsem die je lippen een prachtige kleur geven.  Met de winterse smaak van kaneel, gember en kruidnagel (een beetje zoals peperkoek).  Vol met bijzondere oliën, zoals avocado-olie en rijstkiemolie.  Plus sheabutter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans.

Lipbalm autumn edition € 5,99

Heerlijke lipbalsem die je lippen een prachtige kleur geven.  Met een lichte appelsmaak.  Vol met bijzondere oliën, zoals avocado-olie en zonnebloemolie.  Plus sheabutter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans.

Lipbalm summer edition € 5,99

Heerlijke lipbalsem die je lippen een klein beetje een zomers tintje geven.  Deze lipbalsem bevat een hele smoothie van de mooiste fruitoliën, zoals abrikozenpitolie, frambozenolie, grapefruit- en sinaasappelolie met candelillawas voor een gloss-achtige glans.  De zomereditie heeft een UV-filter door de toevoeging van frambozenolie. 

Ook mannenlippen kunnen uitdrogen 😉.  En dat wil je natuurlijk voorkomen.  Daarom deze lipbalm speciaal voor hem.  De Rebel Care Original Lipbalm heeft een neurale kleur en geur.  Beschermt je lippen tegen uitdrogen en helpt herstellen als het al te laat is.

Met natuurlijke verzorgende oliën

Bijenwas en sheabutter sluiten de lippen niet af

Arganolie en avocado-olie makken de lippen weer zacht.

naar Producten:

Lipbalm